Vragen

rijbewijs kopenWaarom een ​​Nederlands of Belgisch rijbewijs kopen op deze site ??

Dit is om het verkrijgen van het waardevolle document te vergemakkelijken door alle rompslomp van rijscholen te vermijden waarin het soms nodig is om het examen meerdere keren te halen. Dit resulteert in enorme kosten en een groot tijdverlies. Ook vermijdt hier het kopen van een rijbewijs sommige medisch-psychologische onderzoeken die het rijbewijs conditioneren en vaak erg moeilijk in sommige Europese landen.

Welke categorieën rijbewijzen zijn beschikbaar op deze site ??

Alle rijbewijscategorieën die in Europa beschikbaar zijn, zijn op deze site verkrijgbaar. Of het nu gaat om categorieën A, B, C of D, en al hun subcategorieën of speciale categorieën, we zijn toegewijd aan deze site om ze op de meest legale manier aan te bieden. Het is ook mogelijk en heel gebruikelijk op deze site om een ​​rijbewijs met twee of drie categorieën tegelijk te kopen.

Wat is er nodig om een ​​document op deze site te bestellen?

Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en eenmaal in contact met ons team, wordt u vertrouwelijk uitgenodigd om de nodige informatie te verstrekken voor het ontwerp van uw rijbewijs. De betalingsvoorwaarden worden ook aan u meegedeeld.

Zijn er kortingen op rijbewijs prijzen ??

Inderdaad, op deze site geven we meestal kortingen op de prijs van een rijbewijs wanneer een klant contact met ons opneemt via een tevreden klant en voor categorieën A en AM relatief eenvoudig elektronisch te produceren en op te nemen. Onze kortingen kunnen dus oplopen tot 10 of 15%.

rijbewijs kopen                        rijbewijs kopen

Wat zijn de voorwaarden voor de levering van het document ??

De levering van rijbewijzen die op deze site zijn gekocht, is gratis op het exacte adres dat door de klant is opgegeven. Dit is voor ons om een ​​proces te maximaliseren waarin de klant een minimale inspanning levert om zijn waardevolle document te verkrijgen. We gebruiken meestal agentuur services zoals DHL.

Hoeveel kost een Nederlands of Belgisch rijbewijs op deze site ??

Een rijbewijs op deze site kost tussen de 600 en 1500 euro. Dit hangt af van de gekozen categorieën. Kortingen kunnen in meerdere categorieën worden gemaakt.

Hoe lang duurt het om een ​​rijbewijs te krijgen zonder een schriftelijke of praktische test op deze site?

Hier kunt u uw rijbewijs uiterlijk 7 dagen na de bestelling krijgen. We weten hoeveel tijd kan tellen. We kunnen de service die we verlenen echter niet goed rechtvaardigen als we niet zo snel waren. Het is ons DNA, het resultaat van ons gevoel van voldoening.